Coneix la Mostra

MOSTRA PROFESSIONAL DE CONTACONTES CONTeSCOLTES

La mostra CONTesCOLTES des de la seua primera edició, ens va obrir un gran ventall de possibilitats al voltant de l’animació lectora.

Els seus objectius es van concretar en:

  • Mostrar el treball de aquells professionals que treballen per al foment de la lectura
  • Crear un marc de participació i intercanvi entre els contacontes i els animadors o gestors culturals,  bibliotecàris i altres mediadors que tinguen vinculació professional amb el món de l’animació lectora.
  • Fomentar la cooperació i comunicació
  • Optimitzar recursos
  • Oferir un espai per a la innovació

A llarg de les seues edicions, este any farem la sisena, la Mostra ha crescut: els municipis que han participat al llarg d’estos anys en el projecte són Ador, Barx, Montserrat, Rafelcofer, Requena, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna i Xeraco, a més del SARC de la Diputació de València . També s’han consolidat i augmentat les institucions que han donat suport a la Mostra:  Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Fundació Jaume II El Just, COBDCV, Mancomunitats de Municipis de la Valldigna i la Safor, Fundació Bromera, FEMPCV.

Una novetat més que em incorporat és la col·laboració de professionals del conte d’altres llocs de la geografia espanyola.

  • Per què ContesColtes?

Els que conten podran disposar d’un espai on mostrar el seu treball relacionat sempre amb l’animació lectora.

Podrem trobar diferents tipus de professionals i propostes adreçades a diferents col·lectius i amb diferents temàtiques.

Els que escolten serien els bibliotecaris, animadors socioculturals, docents i tots aquells mediadors que tinguen vinculació professional amb el món de la literatura, l’animació lectora i el foment de la lectura.

Tant un grup com l’altre no són un espai tancat, sino que es produeix una retroalimentació, un intercavi d’idees i d’experiències, que ens ajuda a oferir a la comunitat un servei de més qualitat.

Tots ens beneficiem mútuament de la mostra.